TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Alex Nikolas Răducu

1%

Povestea noastră este la fel de specială ca și a celorlalte familii. În urmă cu 3 ani, când totul părea să se realizeze, am fost loviți de cruntul diagnostic al lui Alex. De atunci viața noastră s-a schimbat radical.
De unde să începem? De unde să găsim terapeuți în Târgoviște? Nimeni nu ne dădea un răspuns… Toată lumea ne spunea: încercați la București, dar unde să mergem noi dacă nu cunoaștem pe nimeni? Cu niște simple căutări și la recomandarea unei mămici, am ajuns la Help Autism! Aici, după o evaluare, am reușit să lucrăm în afara orelor de program, doar în weekend, 2 ore pe zi, iar în restul săptămânii noi, ca părinți, am învățat să lucrăm cu el acasă. Mergeam lunar la coordonare, însă lucrurile nu mergeau spre bine.
După jumătate de an, am intrat în programul „Părinte pentru părinte” care ne-a oferit șansa la terapie 1 an de zile gratuit. Am făcut sacrificiul și ne-am mutat în București, întâi în casa soacrei mele, dar am fost nevoiți să renunțăm după 1 lună, deoarece viața alături de Alex devenise dificilă pentru ea. De atunci, mai exact de 3 ani, stăm în chirie, pentru a putea să îi oferim copilului nostru șansa de a face terapie. Și acum Alex merge la terapie în fiecare zi, merge la grădiniță însoțit de shadow, facem terapie,logopedie, merge la cursuri de înot, dar pentru a continua avem mare nevoie de sprijinul vostru pentru a ne susține cauza: recuperarea în proporție cât mai mare a puiului nostru.
Vă mulțumim!

Alex are dreptul la o viață normală, ne dorim să îl vedem zâmbind și alături de copii de vârsta lui.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER