TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Ana Ilinca Ghidarcea

1%

Fetița mea, Ilinca, are 6 ani și 8 luni. A fost diagnosticată încă de la 5 luni cu tulburare din spectru autist și tot de atunci am început lupta pentru recuperare. Am făcut multe tipuri de terapie- kinetoterapie, terapie ABA, logopedie, terapie 3 C, homeopatie, toate în speranța că una dintre ele sau toate combinate vor da rezultate pentru Ilinca. În prezent facem terapie ABA, logopedie, terapie 3C- toate însumate fiind extrem de costisitoare (costurile lunare depășesc 5500 de lei).

Drumul este anevoios, cu multe suișuri și coborâșuri, cu multe momente în care ne simțim neputincioși și lipsiți de speranță. Însă aceste momente sunt urmate de cele în care ne confruntăm cu realitatea și ne dăm seama că nu avem de ales, că trebuie să mergem mai departe pe acest drum și să ne sprijinim copilul cu toate forțele. Dacă vreți să vă alăturați efortului nostru, ne-ar fi de mare, mare ajutor!
Tot ceea ce facem, facem cu speranța că într-o zi, Ilinca va fi un copil/ adult independent, că se va putea descurca singură în viață, atunci când noi nu vom mai fi lângă ea.

Sunt multe întrebări pe care mi le pun și la care nu am răspuns…cum ar fi fost viața noastră dacă Ilinca s-ar fi dezvoltat normal? Care ar fi fost atmosfera din familie? La vârsta aceasta ar fi trebuit să fie bucurie și veselie fără limite…Cum ar fi fost interacțiunea cu surioara ei mai mare, care, înțelegând problemele Ilincăi și faptul că ea nu conștientizează nici un fel de pericol, a devenit peste noapte un fel de adult…
Sunt foarte multe de spus, însă aici am încercat să rezum cât am putut.
Vă mulțumesc mult pentru susținere!

Ilinca are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a continua terapia care are un rol atât de mare în recuperarea ei.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER