TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Ciprian-Mihai Gîză

0%

 

Știu că fiecare persoană întâmpină, în viață, provocări mai mari sau mai mici, dar provocarea noastră a fost una ce ne-a schimbat viața. Povestea a început când fiul meu Cipi, acum în vârstă de patru ani, a fost diagnosticat, la doi ani cu tulburare din spectru autist, retard psihic și de limbaj.

Din fericire șocul diagnosticării nu ne-a dărâmat ci ne-a mobilizat întreaga familie. În octombrie 2015, am pornit pe drumul spre recuperare cu ajutorul Asociației Help Autism. Au fost momente când credeam că nu este nicio soluție pentru fiul meu, el nu vorbea, avea accese de furie, nu colabora, ne ignora și când se exprima țipa, se trântea sau se ascundea. În prezent Cipi este la grădiniță cu program normal, merge la oliță și cel mai important vorbește și poate fi înțeles.

Ne-am bucurat de fiecare progres al lui, fie mic (contact vizial de o secundă) fie mare (când mi-a spus mama), însă drumul nostru spre normalitate încă nu s-a terminat. Mai avem nevoie de ore de logopedie și de terapie. Le mulțumesc din suflet celor ce ne-au ajutat până acum și sper să reușim ce ne-am propus cu ajutorul vostru.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER