TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Cristian Feraru

1%

Cristian Ștefan a venit pe lume în data de 07 iulie 2016, aducând o mare bucurie în familia noastră, însă pe măsură ce creștea observam că ceva nu este în regulă în dezvoltarea lui. Ne-am pus un semn de întrebare când am văzut că nu vorbește și ne-am gândit că ar avea ceva probleme. După nenumărate vizite la medicul de familie, fără rezultat însă, am consultat un medic de specialitate, care ne-a confirmat bănuielile.
Astfel, la vârsta de 2 ani și 8 luni, Ștefan a fost diagnosticat cu tulburare din spectru autist, veste ce a venit ca un trăsnet asupra familiei noastre. Baiețelul deja trecuse prin 2 operații pe cord și prin diverse probleme de sănătate.
Medicul specialist, după momentul diagnosticării, ne-a sugerat mai multe variante pentru terapie. Noi am ales Asociația Help Autism, unde am descoperit terapeuți implicați și care s-au ocupat de Ștefan foarte mult.
Suntem bucuroși! Ștefan a făcut mari progrese, îi place să participe la orele de terapie, acum vorbește și se străduiește să pronunțe cât mai multe cuvinte.
Însă, mai are mare nevoie de terapie și de aceea apelăm la sprijinul vostru, al oamenilor cu suflet mare, pentru a-l ajuta pe Ștefănuț al nostru să se bucure de copilărie ca orice alt micuț normal.

ULTIMII DONATORI

Donator Anonim Donaţie 30 Lei
SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER