TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Tudorache Andrei-Cătălin

0%

El este Andrei, are 2 ani şi 7 luni şi a fost diagnosticat cu tulburări din spectrul autist. Este minunea ce ne luminează viaţa. L-am aşteptat cu atâta dragoste, ce nu se poate descrie în cuvinte. Andrei a fost un copil normal la naştere, creştea şi se dezvolta normal. Până după vârsta de un an şi ceva, când am văzut că ceva este în neregulă cu el. Plângea foarte tare în locurile străine, nu mai avea contact vizual, nu întorcea capul când era strigat şi alte lucruri care mi-au dat de gândit.

Nu puteam să accept: copilul meu are ceva, nu voiam să cred că este adevărat, deşi ştiam că sunt semne ale autismului. Mi-am luat inima în dinţi la un moment dat şi am hotărât să mergem la medic. Diagnosticul a venit ca un trăznet: tulburări din spectrul autist, parcă mi-a căzut cerul în cap, nu puteam să-mi stăpânesc lacrimile. Luni în şir am plâns şi mi-am pus zeci de întrebări: De ce el? De ce să ni se întâmple nouă asta? Dar fără răspuns!

Am hotarăt că nu are rost să ne lamentăm, ci să facem tot posibilul să luptăm pentru el. Andrei are nevoie de foarte multă terapie, care este foarte costisitoare. Dacă vrei să-l ajuţi pe Andrei să se recupereze, donează pentru el. Îţi mulţumim.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER