TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Vartic David Florin

1%

David Florin a venit pe lume pe data de 6 august 2012, la maternitatea Filantropia. David a fost un copil mai bolnav, luna şi antibioticul, la 2 luni a fost internat în spital pentru răceală, iar la 4 luni a fost operat la amândoi ochii, pentru că avea canalele înfundate. David a evoluat fizic şi psihic bine până la vârsta de 1 an şi o lună, după vârsta de 1 an, noi, familia am început să vedem că este ceva în neregulă cu David. David începuse să aibă noaptea crize, se trezea plângând, nu mai era ca ceilalţi copii. Şi când zic ceilalţi copii, mă refer la faptul că el nu se juca ca alţi copii, nu mai avea contact vizual, nu mai răspundea când îl strigam pe nume, nu mai reacţiona la zgomot, avea mişcări stereotipe, repetitive, şi nu comunica propriile nevoi într-o manieră care să poată fi înţeleasă. În parc se juca de unul singur, nu era atras de ceilalţi copii de vârsta lui. Am fost cu David la ORL, am crezut că nu aude bine, însă am aflat că totul este ok din acest punct de vedere.

La vârsta de 1 an şi 5 luni a fost diagnosticat cu tulburare din spectru autist, întârziere psihică în dezvoltare, precum şi în dezvoltarea limbajului expresiv si receptiv. În martie 2014, am pornit pe drumul spre recuperarea lui David cu ajutorul Asociaţiei Help Autism. David are acum 5 ani, a evoluat în mare parte, dar mai are de luptat, deoarece copilul nostru nici acum nu vorbeşte, aşadar mai are nevoie de mulţi ani de terapie. Noi, părinţii, suntem mândrii de progresele copilul nostru, orice realizare a lui David este şi o realizare pentru noi, ca părinţi. Un copil îţi împlineşte viaţa! Suntem cei mai fericiţi şi împliniţi părinţi. Vă multumim că sunteţi alături de David şi de noi, vă mulţumim că aveţi încredere în David!
Băieţelul nostru este un copil vesel, minunat, are nevoie de ajutorul vostru, şi într-o zi o să vă mulţumească chiar el pentru că aţi fost alături de el ca să învingă autismul!

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER