TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Costache Denis – Gabriel

18%

Bună tuturor!
„Eu sunt Denis-Gabriel, un băiețel de 3 ani, plin de energie și viață.
Știți, prietenii părinților mei m-au numit „Denis, pericol public”, pentru că mereu eram mai năzdravan și nu stăteam locului o secundă…
M-am născut la termen, la 40 de săptămâni și am fost așa de adormit că am și uitat să respir primele 5 minute, iar din această cauză, era să pic examenul la naștere și doctorii mi-au dat nota 6. Dar apoi totul a fost bine.
Pe la 2 anișori, am cam început să le dau bătăi de cap părinților și bunicilor: am devenit agitat, nu vorbeam, scoteam doar sunete, țipam, devenisem și un pic agresiv…La drept vorbind, chiar mă transformasem în „Denis, pericol public”.
Aproape de 3 ani, când problemele se accentuau și eu devenisem din ce în ce mai schimbat, am fost dus la tot felul de evaluări, în urma cărora am fost diagnosticat cu Tulburări de spectru autist și ADHD.
Părintii au fost șocați, pentru că mă vedeau un copil normal, doar un pic special pentru că eram răsfățatul lor. Însă cu ajutorul lui Dumnezeu și al familiei, s-au întărit, s-au mobilizat și am început terapia ABA și logopedie în fiecare zi în cadrul Asociației Help Autism. Din păcate costurile terapiilor depășesc bugetul familiei, fapt pentru care apelăm la ajutorul dumneavoastră.”

Ca de la părinte la părinte și ca de la om la om, vă rog să donați, fiecare după posibilități, pentru ca Denis să se recupereze, să devină un copil ca toți ceilalți copii, să intre la o scoală normală ,să intre în societate asa cum se cuvine și să nu fie marginalizat.
Omul din tine va ajuta un copil să devină o persoană normală mâine!
Vă mulțmim!

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *