TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Patrick Andrei Putineanu

9%

Patrick este minunea noastră care a venit pe lume în luna martie a anului 2014, după o sarcină cu probleme. Lucrurile nu au mers bine începând cu vârsta de 2 luni , când a intrat în refuz alimentar. După această vârstă, am început să observăm că anumite lucruri nu sunt în regulă, cum ar fi contactului vizual redus sau faptul că cel mic nu răspundea mereu atunci când era strigat.

În cursul anului 2015, la vârsta de 11 luni, Patrick a fost diagnosticat cu TSA (tulburări din spectrul autist), mai exact întârziere de limbaj. Cu ajutorul specialiștilor de la Asociația Help Autism am început terapia comportamentală, iar după prima lună deja se vedeau rezultate. Costurile terapiei băiețelului nostru sunt însă mari și din păcate, am ajuns la capătul posibilităților noastre financiare. Astfel, ne-am văzut nevoiți să ne implicăm împreună în găsirea și altor soluții de finanțare.

Mulțumită acestui program derulat de Asociația Help Autism, îl puteți ajuta pe Andrei printr-o donație unică, sau prin plăți recurente care permit posibilitatea donării timp de un an (de exemplu, donarea a 30 lei lunar înseamnă un ajutor anual de 360 lei).

Orice ajutor este binevenit și ne duce mai aproape de țelul nostru, așa că vă mulțumim că citiți povestea noastră. Alegerea ta de a dona acum, îl ajută pe Patrick să pășească spre „normalitate”. Doar ajutându-ne între noi putem reuși.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *