TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Termeni şi condiţii

Cadru general și drepturi de proprietate

Platforma 1leupezi.ro și toate serviciile aferente acesteia sunt deținute și administrate de către Asociația Help Autism. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteţi folosi această platformă şi serviciile aferente. Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a platformei, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acesteia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi platforma online. Întregul conţinut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Folosind platforma 1leupezi.ro şi serviciile conexe veţi putea dona pentru unul sau mai multe proiecte derulate de Asociatia Help Autism. Este interzisa orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vanzare, inchiriere, licentiere sau publicare de materiale de pe portal (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activitati sau de suportul pe care s-ar salva materialele in vederea indeplinirii actiunilor mentionate anterior) de catre orice terta persoana, indiferent daca pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura pecuniara, fara acordul scris prealabil din partea Help Autism. Descarcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe portal nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe portal. Help Autism isi rezerva dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal in cazul in care constata ca aceasta incalca legea, bunele moravuri ori depaseste scopul/ obiectul declarat al acestui portal.

Donații online

Donaţiile primite prin intermediul platformei 1leupezi.ro şi al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi EUPLATESC.RO care a încheiat un contract în acest sens cu ASOCIATIA  HELP AUTISM. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site www.euplatesc.ro. Asociația Help Autism nu îşi asumă responsabilitatea pentru tranzacţiile efectuate prin procesatorul de plată www.euplatesc.ro.

Accesarea serviciilor online, protejarea parolei si contul de donator

Prin formularul de donatie veti avea un cont de donator cu care va puteti loga ulterior si cu ajutorul caruia puteti afla informatii despre donatiile d-voastra. Veti fi solicitat sa introduceti adresa de mail si o parola care sa va protejeze contul. Trebuie sa pastrati parola secreta. Daca pierdeti datele de logare (sau va sunt furate, folosite fara aprobarea dumneavoastra, sau credeti ca au fost aflate de catre altcineva) trebuie sa le schimbati, trimitand un email catre administratorii portalului: contact@1leupezi.ro

Donatorii pot alege sa se inregistreze pe portal, dar nu sunt obligati sa o faca. Datele vor fi insa necesare pentru efectuarea donatiei. Help Autism respecta confidentialitatea identitatii oricarui utilizator – persoana fizica, care acceseaza portalul www.1leupezi.ro.

In masura in care utilizatorilor li se va solicita furnizarea oricarei informatii privind datele lor cu caracter personal, utilizatorii o vor realiza in mod voluntar, prin acceptarea termenilor si conditiilor platformei prezente. Help Autism va lua toate masurile necesare protejarii securitatii informatiilor furnizate in mod voluntar de catre utilizatori si nu va comunica respectivele informatii niciunei alte entitati, persoana fizica sau juridica, cu exceptia situatiilor in care dezvaluirea este permisa/impusa de catre legislatia aplicabila. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, se garanteaza respectarea dreptului de opozitie la prelucrarea datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor.

Folosirea de cardului de debit sau credit fără permisiune

Când o donaţie este făcută prin platforma 1leupezi.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unui card de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cardul dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă acesta a fost furat sau pierdut, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru aceasta situatie.

Modificarea platformei

Asociația Help Autism depune un efort continuu pentru functionarea permananta a platformei de donare, dar îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice modul din platforma serviciilor conexe fără preaviz sau anunţare prealabilă în cazul în care acest lucru este considerat necesar, fără a fi obligată să furnizeze vreo motivare pentru acest fapt şi fără a da naştere prin aceasta la posibilitatea de a datora despăgubiri către vreo organizaţie, donator sau orice parte care dovedeşte sau nu un interes pentru eventualele pagube, neplăceri sau beneficii nerealizate cauzate de nefuncţionarea platformei. În afara cazurilor în care se menţionează expres în alt sens, toate noile funcţionalităţi introduse în platformă şi serviciile conexe se vor desfăşura sub aceiaşi termeni şi condiţii din prezentul document.

Încalcarea termenilor și condițiilor

În cazul în care dumnevoastră încălcaţi oricare din termeni şi condiţiile din prezentul document, Asociația Help Autism îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu platforma 1leupezi.ro şi serviciile conexe.

Legislaţie aplicabilă şi reglementări

Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia a platformei 1leupezi.ro şi a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaţia română în vigoare.

Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestei platforme, a conţinutului său a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Contact: Pentru orice informaţie legată de funcţionarea platformei 1leupezi.ro şi a serviciilor conexe, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu aceasta, ne puteţi contacta la adresa de email contact@1leupezi.ro, sau la adresa postală Asociația Help Autism, Str. Delea Nouă nr. 36, sector 3, București.