TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

DIAGNOSTIC GRATUIT

21%

Primele semne care pot indica o Tulburare de Spectru Autist sunt vizibile încă din perioada în care copilul este sugar. Nu îşi caută mama cu privirea, nu se uită după obiectele care se mişcă, nu arată cu degetul, nu răspunde cu zâmbet la zâmbet, nu gângureşte, nu răspunde la sunetele scoase de adulţi, nu reacţionează la expresiile faciale ale celor din jur, nu râde şi nu-şi manifestă bucuria, nu rosteşte niciun cuvânt, toate acestea pot reprezenta indicii ale unei tulburări.

Există însă şi situaţii în care copilul se dezvoltă normal până la vârsta de 2 ani, are toate abilităţile necesare vârstei sale, adică merge, vorbeşte, interacţionează firesc, iar brusc, în jurul vârstei de 2 ani, îşi pierde toate aceste achiziţii.

Primul pas spre recuperare este diagnosticul care pus la o vârstă cât mai mică crește cu 50% șansa de recuperare a copilului cu tulburare de spectru autist.

În cei 4 ani de derulare a Programul Național Gratuit de Diagnostic și Evaluare, am oferit servicii gratuite de evaluare și diagnostic pentru peste 400 de copii.

1 leu pe zi timp de 1 an, oferă evaluare gratuită unui copil și șansa de a începe terapia cât mai timpuriu.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *