TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Ciocan David Fabian

100%

„Strigătul” meu este mut

Nu sunt mut, sunt non-verbal sau – cum au spus recent medicii – am o „tulburare de spectru autist”, care mă împiedică să comunic normal. Deocamdată. Pentru că acest lucru e pe cale să se schimbe cu ajutorul părinţilor mei, cu ajutorul terapeuţilor şi cu ajutorul tău!

Ajutaţi-mă, vă rog, să descopăr cuvintele, pentru a vă mulţumi personal şi a putea spune tuturor cât de mult îi iubesc!

Aşadar, eu sunt David, am 4 ani şi sunt autist sau „IT-ist”…cum îi place mamei să-mi spună, pentru că de fiecare dată când prind pornit calculatorul tatălui meu, îmi fac culcuş printre litere si cifre. Deşi pot arăta toate literele şi cifrele atunci când sunt întrebat, nu pot comunica, sunt non-verbal.

Am 3 fraţiori simpatici şi plini de energie, dornici de a ne juca împreună, însă n-am descoperit cu adevărat „lumea” în care ei copilăresc. Văd emoţia pe chipul părinţilor de fiecare dată când fraţiorii spun Mama si Tata, emoţie pe care într-o bună zi sper să o pot oferi şi eu părinţilor mei.

Pasiunile mele sunt înotul şi mersul pe bicicletă alături de tatăl meu. Cât despre mâncare… aici chiar sunt rezervat, căci alese sunt felurile care-mi plac, în special foarte multe legume şi fructe.

Anul acesta încep o terapie împreună cu prietenii de la centrul Help Autism, terapie care pentru alţi copii ca mine a dat multe rezultate. Oricâte speranţe mi-am pus în acest tratament, acesta este foarte costisitor, iar părinţii mei sunt nevoiţi să facă eforturi financiare foarte mari pentru ca eu să mă pot descurca mai departe singur în viaţă.

Şi TU mă poţi ajuta. De ce să donezi?

Este o întrebare la care se pot da cu siguranţă multe răspunsuri, dar fiecare dintre noi are sigur răspunsul corect şi anume:
– sunt un om bun cu suflet mare
– viitorul acestui copil depinde în mare parte şi de ajutorul meu
– un mic gest duce la fapte mari
– schimbarea există în fiecare dintre noi
– faptele bune se întorc cu siguranţă înapoi
– sufletul îţi va fi multumit ştiind că ai facut un bine.
Lista poate continua, doar tu ştii de ce, când şi cum vrei să ajuţi, important este să o faci la momentul potrivit!
Mulţumesc din suflet pentru ajutor!

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *