TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Daria și Eric Nedea

3%

Autismul vine brusc în viața cuiva, ca o calamitate. Nimeni de pe Pământ nu este pregătit să i se întâmple. Nu este nici după. Ca oricare altă calamitate lasă urme, urme adânci. Se cade. Se stă căzut o vreme, dar apoi te ridici, trebuie să te ridici. Nu e sfârșitul, e un nou început. Un nou început cu speranțe incluse, temeri, iluzii, deziluzii, acțiuni, emoții, lacrimi și uneori bucurii. Bucuriile mici de altădată vor reveni încet încet uneori doar că acum îți vor părea imense.

Sunt mama a 3 copii speciali, Denis, de 10 ani si 7 luni diagnosticat cu astm bronsic și rinită alergică, ADHD și gemenii Daria și Eric, de 2 ani si 7 luni, cu alergii alimentare și respiratorii, întârziere în dezvoltarea globală pe toate ariile. Eric este mai grav afectat și are nevoie de terapie zilnică pentru recuperare!

Îmi doresc să poată recupera suficient cât să țină pasul cu surioara lui geamănă, să fie acceptat la o grădiniță/școală normală, să nu fiu nevoită să îi despart.
Stă în puterea fiecăruia dintre voi să ne fiți alături pe acest drum dificil către recuperare, avem nevoie de terapie pentru a avea o șansă reală la acceptare și integrare!

Acum suntem la început, abia am aflat diagnosticul și ne așteaptă un drum lung de străbătut. Pentru asta avem nevoie de ajutorul tău, noi credem însă în miracole și că mâinile împreunate salvează!
Nimeni nu este de neatins. Nici de autism, nici de un nou început și nici de sfârșitul sfârșit.
Vă mulțumim tuturor care într-un fel sau altul v-ați alăturat cauzei noastre și vă dorim multă sănătate!

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *