TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Denis Nicolae Strungaru

11%

Denis s-a născut pe data de 28 ianuarie 2014. Ne-am bucurat tare mult, însă pe măsură ce creștea nu se comporta ca un copil obișnuit. Am început să căutăm pe internet și să întrebăm peste tot, din dorința de a ne da seama ce se întâmplă cu copilul nostru. Tot vorbind cu familia și cunoscuții noștri, ne-am dat seama că e posibil să aibă o problemă și imediat, am mers la un psihiatru pediatru. Medicul specialist, din pacate, ne-a confirmat temerile. Denis avea 2 ani și o lună când a fost diagnosticat. Ne-am dorit foarte mult să-l ajutăm și astfel am început să căutăm centre în care să facă terapie de recuperare. Am găsit Asociația Help Autism unde, de atunci, Denis merge zilnic la ședințele de terapie, făcând mari progrese.
Suntem fericiți, pentru că dacă la început nu avea contact vizual, nu vorbea deloc, nu ne acorda nicio atenție, acum pronunță cuvinte, se joacă, ne răspunde atunci când îl chemăm. Este mult mai bine.
Credem ca dacă oferim cât mai multe informații despre autism, oamenii vor fi mai conștienți de ce se întâmplă cu acești copii și vor empatiza cu cauza lor, de aceea îi rugăm să ne susțină pentru a putea oferi terapie pe un termen cât mai lung lui Denis.
Fără terapie nu va reuși niciodată!

ULTIMII DONATORI

Donator Anonim Donaţie 300 Lei
SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *