TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Natalia Antonia Hagiu Bidică

36%

Natalia e o prințesă de 2 ani și 6 luni, e sufletul nostru! E un copil vesel și plin de personalitate. Vestea că are Tulburare de Spectru Autist a căzut ca un trăsnet, când aceasta avea doar 2 anișori. Deja bănuiam ceva, observând lipsa contactului vizual, faptul că preferă să înșire jucăriile și să își fluture mânuțele..Aveam nevoie de o confirmare, deși speram din tot sufletul să ne înșelăm.

Conștienți că trebuie să începem repede procesul de recuperare, am început terapia la Help Autism imediat ce am aflat, păstrând în suflet speranța că lucrurile vor evolua înspre mai bine. Deja avem rezultate bune: stereotipiile s-au diminuat, fetita a devenit mai conștientă și rostește deja primele sale cuvinte, începe să înțeleagă ce i se cere. Suntem conștienți ca lupta trebuie să continue și avem nevoie de terapie pentru șansa la acceptare și integrare. Dar pentru a putea continua, avem nevoie de sprijinul oamenilor de bine care ne pot sprijini.

Noi fără ajutorul dumneavoastră nu avem șanse să continuam terapia care este singura șansă pentru ca Natalia să aibă o viață normală! Vă mulțumim!

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

2 Comments

  1. Hagiu Bidica Mariana 4 ani ago 27/12/2018

    Multumim pentru sprijin, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume !!!Sarbatori fericite !!!

    REPLY
  2. Hagiu Bidica Mariana 4 ani ago 14/04/2019

    Multumim pentru ajutor, Hagiu Bidica Natalia Antonia, in contul copilului nostru, cu ajutorul dvs s-au strâns banuti care ne sunt de mare ajutor pentru a continua terapia de care avem mare nevoie. Va multumim din suflet !!!

    REPLY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *