TRIMITE E-MAIL LA contact@1leupezi.ro
CONTACTEAZA-NE 0742.028.855
DONEAZĂ

Tabacu Tudor

55%

Tudor este minunea noastră care a venit pe lume în luna februarie a anului 2014, după o sarcină normală, fără probleme. Lucrurile au decurs pe firul normal până la vârsta de 2 ani, copilul având toate abilităţile necesare vârstei sale.

După această vârstă, am început să observăm că anumite lucruri nu sunt în regulă, cum ar fi contactului vizual redus sau faptul că cel mic nu răspundea mereu atunci când era strigat.

În cursul anului 2016, la vârsta de 2 ani și 6 luni, Tudor a fost diagnosticat cu TSA (tulburări din spectrul autist), mai exact întârziere de limbaj. Cu ajutorul specialiștilor de la Help Autism am început terapia comportamentală, iar după prima lună deja se vedeau rezultate. Costurile terapiei băiețelului nostru sunt însă mari și din păcate, am ajuns la capătul posibilităților noastre financiare. Astfel, ne-am văzut nevoiți să ne implicăm împreună în găsirea altor soluții de finanțare.

Mulțumită acestui program derulat de Asociația Help Autism, îl puteți ajuta pe Tudor printr-o donație unică, sau prin plăți recurente care permit posibilitatea donării timp de un an (de exemplu, donarea a 30 lei lunar înseamnă un ajutor anual de 360 lei).

Orice ajutor este binevenit și ne duce mai aproape de țelul nostru, iar alegerea ta de a dona acum, îl ajută pe Tudor să pășească spre „normalitate”. Doar ajutându-ne între noi putem reuși.

La final ținem să mulțumim tuturor celor care au donat sau ne-au ajutat prin implicare personală în promovarea cazului. Aveți recunoștința noastră și suntem siguri că eforturile voastre vor fi încununate prin rezultatele obținute de Tudor. Vă mulțumim încă o dată și vă dorim multă sănătate vouă cât și celor dragi.

SHARING IS CARING
DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *